Socialtandpleje

Nødbehandling uden for almindelig åbningstid.

Nødbehandling

Det skal tilstræbes at socialtandplejen har åbent for nødbehandling på alle hverdage. Hvis en borger, der er visiteret til socialtandplejen, får brug for behandling uden for tandplejens almindelige åbningstid, varierer mulighederne for nødbehandling. Den enkelte kommune skal dog tilstræbe at have truffet en aftale med den regionale tandpinevagt i den relevante region om patienter fra socialtandplejen som henvender sig til tandlægevagten uden for socialtandplejens vanlige åbningstid.

Regionernes tandpine- og tandlægevagter
I hver region er der oprettet Tandpine- eller Tandlægevagter, som man kan benytte i det omfang, borgeren kan transporteres til Tandpine-/Tandlægevagten. Vær opmærksom på, at man ikke alle steder kan møde op uden forudgående, telefonisk aftale. Og tjek på forhånd, hvad behandlingen koster og om der skal betales kontant. Du kan læse mere om  tandpine-/tandlægevagt i det følgende:

 

Akut nødbehandlingsbehov uden for tandlægevagtens åbningstid
Hvis borgeren har et akut behov for tandbehandling, og der ikke er mulighed for at benytte en af de ovennævnte nødbehandlingsmuligheder, må borgerens egen læge eller vagtlægen tilkaldes.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Brevkasse

‘Spørg Johan’ og få svar.